Wednesday, October 16, 2013

:: Kacang Bendi ::

Rabu, 16 Oktober 2013

Assalammualaikum

nak kongsi satu gambar yang sempat cik tuan tanah snap last 2 weeks.
actually benih kacang bendi ni kawan sekerja yang kasi.
sebab minat sama kan... saya share benih sawi.. dia bagi benih kacang bendi..
so... main campak jer dalam pasu yang dah kosong...
ingatkan nak alihkan ke tanah bila dah besar skit..
tapi...
kerana kesibukan yang teramat sangat ...
akhirnya..
dia berbunga dan berbuah dari dalam pasu...
alhamdulillah..
petang karang cik tuan tanah ambik gambar kay...

Ini merupakan cubaan yang kedua tanam kacang bendi.
Cantik kan...sihat jer macam cik tuan tanah. ehek.
okla... nanti-nanti kita update lagi kay.


2 comments:

S..U..D..@..I..S said...

salam kenal singgah jenguk laman..
wauu kecik lagi dah bebunga ya

Cik KemBhoJha said...

Terima kasih.