Friday, March 21, 2014

:: Random Photos From My Garden ::

assalammualaikum

before i start, lets pray for MH370.


okay. how are you? alhamdulillah me and my girl sihat walafiat. I am buzy lately with my own schedule. Mana with my work load yang semakin banyak, mana with all the travelling. aiyak. and my dearest cik chee dah school and she only want to do her homework with her mummy.

and the mummy lak kena buat her own homework. How?

well.. my gardening activity semua kena hold for a while. yang ada cuma yang ada dalam pot jer.
kat kuching kejap panas and kejap hujan. last month memang tak der hujan  for 2 - 3 weeks.
so i share the photo yang i capture from my new phone. :D
enjoy.

 This is a one of the cactus species and ada banyak anak. so.. kalau ada sapa2 yang nak. can PM me. :D 




 My Bunga Talang from ana. :D 

my sun flower in the pot. dont ask why. :D

that's all for now.


4 comments:

@na said...

waaah telang dah bebunga....pasni blh la minum sirap biru ya...hehehe

Ismail N said...

Kat KK ni pun jrg2 hujan. Tapi pokok2 masi survive. :D

Malay-Kadazan girl said...

Di Sarawak pun bulan March musim kemarau macam di Lembah Klang juga ya.
Banyak sunflower tu mesti dah mula nak kembang sekarang atau dah kembang.

IBU PUSPITA said...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI